EVOLUTIV Consultants Network este o companie romaneasca de Learning&Development ce serveste si contribuie cu excelenta, de mai bine de 10 ani, in industria dezvoltarii oamenilor din organizatii. 

Nucleul echipei Evolutiv este format din specialisti cu o experienta de peste 20 de ani in piata de business din Romania, fost tutori si coordonatori de programe in cadrul MBA of Open University Business School, UK - primul program de MBA aparut pe piata din Romania dupa 1990. 

Ceea ce ne-a adus si ne leaga impreuna, in primul rand ca oameni si apoi ca profesionisti, sunt valorile comune. Acestora li se adauga abilitatile, competentele si expertiza complementara care ne ajuta sa generam experiente relevante si memorabile de invatare, pentru fiecare client in parte. Construim impreuna cu partenerii nostri, invatam si ne dezvoltam continuu, comunicam cinstit si onest actionand mereu cu integritate si transparent. 

Misiunea noastra este sa dezvoltam, sa potentam si sa facilitam initiativele de Learning&Development ale clientilor nostri. Cu alte cuvinte, de a dezvolta oamenii din organizatii. 

Identificam si generam cele mai relevante si mai eficiente experiente de invatare, cautand mereu sa contribuim semnificativ la prosperitatea si sustenabilitatea pe termen lung a oganizatiilor si companiilor partener. 

Abilitatile, competentele si expertiza noastra se dezvolta si se imbunatateste constient si continuu, fiindu-le recunoascatori tuturor celor care ne-au ales ca partener pe drumul provocator si atat de minunat al auto-depasirii de sine - atat ca organizatie, cat si personal. 

Gigi Andries,
CEO Evolutiv Consultants Network