SimTALENT este...
o noua simulare propusa de Evolutiv, in care participantii invata modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie, ei devenind manageri si concurand pentru cel mai bun scor la talente (Talent Score).
Target group Numar maxim de participanti Perioada de desfasurare

  • line manageri,
  • middle manageri,
  • viitori manageri,
  • antreprenori
 
  • 25 de participanti
 
  • 1 zi
  • 2 zile


SimTALENT este o noua simulare propusa de Evolutiv, in care participantii invata modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie, ei devenind manageri si concurand pentru cel mai bun scor la talente (Talent Score). Provocarea managerilor este să execute două perioade de simulare conducând și dezvoltând echipe - toate diferite ca profil, cerințe și performanță și, exact ca în lumea reală, având la dispoziție bugete limitate de bani și de timp.

SimTALENT se adreseaza tuturor acelor organizatii care inteleg ca dezvoltarea potentialului e un factor covarsitor pentru viitorul angajatilor si care considera ca acest lucru nu e doar responsabilitatea departamentului de Resurse Umane, ci a fiecarui manager al organizatiei.

In procesul de învățare există întotdeauna momente de reflecție, participanții împărtășesc din lecțiile luate și, prin urmare, pleacă de la simulare nu numai cu un set de competențe dezvoltate, dar și cu un document de lucru pentru domeniul lor de responsabilitate – de la serviciu ori de acasă!

Temele de discuție nu sunt obligatorii, iar obiectivele de învățare pot fi formulate în acord cu cele ale organizației voastre, cu nivelul la care se află participanții și cu programul mai amplu a cărui parte poate fi simularea.