Income|Outcome este...
o experiență de business în care participanții devin executivi de top, echipele se transformă în corporații gigant, iar spațiul de învățare într-o piață concurențială, dinamică și în continuă schimbare.
Target group Numar maxim de participanti Perioada de desfasurare

  • line manageri,
  • middle manageri,
  • viitori manageri,
  • antreprenori
 
  • 25 de participanti
 
  • 2 zile

 

Simularea de business Income/Outcome ® este un seminar susținut de Evolutiv Consultants Network care oferă o perspectivă și o cunoaștere aprofundată a afacerii, a leadership-ului, a impactului unei decizii manageriale și a responsabilității.

Simularea creează un context ideal pentru învățare, iar lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării și, mai apoi, în realitatea de zi cu zi.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce vor lucra cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală.

La urma urmei, este vorba despre realitatea financiară a organizației dvs. Puteți vedea și simți profitul, bilanțul, fluxurile de cash, iar toate acestea se pot organiza în grafice simple și indicatori.

Cu ajutorul acestui program vă veți dezvolta competența de a percepe și înțelege într-un mod unitar informațiile financiare ale organizației, integrate toate în aceeași imagine de ansamblu a unui câmp de forțe care interacționează.

Astfel, veți putea lua decizii mai bune, anticipând cu mai mare precizie impactul acestora. Impactul asupra cash-ului, asupra profitului, asupra investițiilor, asupra oamenilor.

Impactul asupra afacerii dvs. pe termen mediu și lung!

 

Despre această simulare găsiți mai multe detalii:

http://www.income-outcome.com/

Despre Andromeda Training Inc., compania care a creat această simulare:

http://www.income-outcome.com/about/

Companii internaționale care au folosit Simularea de business Income/Outcome ®

http://www.income-outcome.com/clients/

Acreditarea este oferită prin Yissum Applied Management:

http://www.income-outcome.com/blog/bid/56385/Yissum-our-management-training-partner-in-Israel